Stagiair gezocht: Creative content stagiair (32 tot 40 uur)

Creative content stagiair (32 tot 40 uur)

Het muzieklabel Left Lane Recordings is een snelgroeiend muzieklabel wat zich definieert als een bedrijf wat niet bang is om een andere koers te varen. Binnen het label staat de artiest voorop en ondersteunen wij deze door een omgeving te creëren waar talent zich verder kan ontwikkelen. Left Lane Recordings is op zoek naar een veelzijdige Content Creative Stagiair die affiniteit heeft met muziek en die niet bang is om af te wijken van de status quo. Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct!

Als Content Creative Stagiair binnen Left Lane Recordings ondersteun jij de Branding en Marketing Manager in alle werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van content voor de releases en artiesten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de social mediakanalen van Left Lane Recordings.

Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet deze toe te passen in je werk. Je bent niet bang om nieuwe ideeën aan te dragen binnen het team.

Jouw profiel:
Our ideal candidate has the following characteristics:
MUST: Je hebt affiniteit met muziek.
– Je kan zelfstandig werken maar je bent ook een échte teamplayer
– Je hebt ervaring met editing en fotografie
– Je hebt ervaring met grafische vormgeving
– Je hebt affiniteit met social media
– Je bent creatief en in staat om nieuwe ideeën/inzichten aan te dragen

Wij bieden:
– Een marktconform stagevergoeding
– Een tof team met hardwerkende collega’s.
– Een informele werksfeer.
– Een toffe werklocatie in Diemen.

Voor meer informatie of om te sollicteren op deze functie neem contact op met: info@leftlanerecordings.com met onderwerp: Creative content stagiair.

Menu